zaterdag 12 juni 2021 Inloggen
Zoeken:  Go
 
 
Geen aankomende events...

 

 

8-Ball Huistoernooi…
… elke dinsdag, stipt om 20:00, begint het Huistoernooi (8-ball, 9-ball of 10-ball). Je kunt je van tevoren inschrijven bij het barpersoneel. Het toernooi is voor beginners en gevorderden. Je speelt tegen anderen, het is gezellig, je gaat er beter van poolen en er vallen geldprijzen te winnen. Je speelt minimaal 3 à 6 wedstrijden, afhankelijk van de drukte. Dat is waar voor je geld. Maak er een leuke avond van. Schrijf je in, doe mee! 

Spelsoort…
… 8-Ball, je weet wel, de één speelt met ‘hele’ ballen (genummerd 1 t/m 7), de ander met ‘halve’ ballen (genummerd 9 t/m 15). Wie daarna de zwarte 8 als eerste weet te potten heeft gewonnen. De regels? Maak je daar maar geen zorgen over. We helpen je daarmee. 9-Ball is dat spelletje waarin de ballen bij het begin in een ruit worden gelegd. Daarna is het een kwestie van alle ballen op volgorde van nummer weg te schieten. De factor geluk kan een grote rol spelen bij deze variant. 10-Ball is in feite hetzelfde als 9-Ball echter speelt de factor geluk een mindere rol en wordt je hier getest op je kunde !!
 
Toernooischema…
… je speelt eerst in een poule, samen met 2 à 5 andere deelnemers (afhankelijk van de drukte). Daarna stroom je door naar de ‘knock out fase’. Verlies je dan, lig je er uit. Dan heb je er inmiddels 3 à 6 spannende wedstrijden op zitten. Dus je komt genoeg aan spel.
 


… iedere deelnemer verdient rankingpunten. Hoe verder je komt, hoe meer punten je kunt verdienen. We houden een ranking bij. 2x per jaar wordt de Capelle Master gehouden. Deze ranking bestaat uit ca. 15 toernooien welke allemaal op dinsdagavond gespeeld worden. De varianten 8-Ball, 9-Ball en 10-Ball worden hier om de beurt gespeeld. Als je minimaal 60% met het huistoernooi hebt meegedaan, mag je aan de Masters deelnemen, mits je bij de beste 8 hoort. Het is een leuke competitie voor beginners en gevorderden. 

Capelle 8Ball Ranking...
... elke week wordt de ranking op de website van cuescore bijgewerkt. Raadpleeg de www.cuescore.nl om te zien welke kans je maakt om mee te mogen doen aan de Masters.  

 

 

 
   


                

 
© 2009 SPC Capelle i.s.m. Arco van der Velden en Çakti Aswan